Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο «βαθύς ΣΥΡΙΖΑ» τα βάζει και με τον Γιάννη Πανούση

Θέμα συμμετοχής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση έθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινη της συνεδρίαση με θέμα.... την διαδικασία προς το έκτακτο συνέδριο και κατά την οποία αποφασίσθηκε η σύσταση των Επιτροπών της διοργάνωσής του και των Θέσεών του.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές κατά του κ. Πανούση διατύπωσε προηγουμένως, με συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η εκπρόσωπος του Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου η οποία χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του «ατυχείς και προβληματικές», προσθέτοντας μάλιστα ότι η συνολική του στάση δεν βοηθά στο έργο της κυβέρνησης.

Πριν από λίγο ο Γιάννης Μηλιός σε ανάρτησή του στο facebook… ανακοίνωσε ότι συλλέγονται υπογραφές κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη!

Έγραψε συγκεκριμένα: «Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Παρούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας. Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.