Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Άνθρακας η... κρίση με Σκουρλέτη


Μετέβη εκτάκτως στο Μαξίμου και του τράβηξαν το αυτί...






Στο Μαξίμου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πάνος Σκουρλέτης για μια τετ-α-τετ συνάντηση με τον πρωθυπουργό, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της κρίσης και να αποσαφηνιστούν οι όποιες παρεξηγήσεις.

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης με δήλωσή του έριξε τις ευθύνες των εσωκομματικων προστριβών στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι “επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης”.

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε ότι “το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης”.

Υπογραμμίζει ότι “είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα”.

“Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων”, συνεχίζει ο υπουργός και καταλήγει “με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.